Vážení zaměstnanci. Založili jsme pro Vás lacinou odborovou organizaci, tak aby si být členem mohl dovolit opravdu každý. Sdružujeme skupiny!
Členství stojí pouhou 1,- Kč měsíčně, srážkou ze mzdy. NEPOTŘEBUJEME VAŠE PENÍZE - POTŘEBUJEME VÁŠ ZÁJEM...!
Zaplatíte měsíčně jedinou korunu srážkou ze mzdy a přijdete si k nám v lednu pro stokorunu...! Podmínkou je, že tato sociální výhoda platí jen pro ty, co nejsou organizováni v jiné OO (prokážete se výplatní páskou za prosinec) a jsou přitom zaměstnanci DP Praha a.s.  Pro členy ROH přitom platí řada výhod členů Odborové rady.
Členem mohou být i zaměstnanci Škoda Transportation a.s., kde též působíme... případně jakýkoliv jiný podnik, kde vznikne skupina, která má zájem být členy ROH.

Odborová organizace může být úspěšná, jen pokud sdružuje velkou masu zaměstnanců. Jen tak prostřednictvím síly a relevance zastoupení, kterou tato skupina má, lze vyjednat více a lépe. Pomozte nám zlepšit vaše platové a pracovní podmínky - vstupte k nám. Umožňujeme sdružovat se lidem dosud mimo odbory, i lidem, kteří jsou již v nějakých odborech. Organizace úzce spolupracuje s demokratickými organizacemi. Jsme členy Odborové rady. ROH pomlouvají a před ní varují jen ti, co se sami bojí kritiky svých členů (zvláště ti co pracují stylem za hodně peněz málo muziky).